Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη
τηλ.2109957697
http://www.paixe-gelase.gr
info@paixe-gelase.gr

Home Uncategorized Πρόγραμμα Μαΐου 2013!!!
formats

Πρόγραμμα Μαΐου 2013!!!

Παίξε-Γέλασε

Μάιος  2013

Χρόνια πολλά σε όλους!

 Ετοιμάσαμε δραστηριότητες πολλές, όμορφες και χαλαρές!

Σας περιμένουμε όλους εσάς που τόσα χρόνια είστε  κοντά μας και εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, στον καινούργιο μας τον κήπο για παιχνίδια και χαρές, με στιγμές μοναδικές!

 

Τρίτη 14/5:Μια ωραία πεταλούδα, που πετούσε μια φορά στου Παίξε Γέλασε την γειτονιά! (κατασκευή – μουσική και χρώματα).

Τετάρτηplaydough 15/5: Πλαστελινοδημιουργίες! Τι θα φτιάξω με αυτή? Όλα τα χρώματα μαζί…. Σχεδιάκια, μαχαιράκια και όμορφα κουπάκια!!!

Πέμπτη 16/6:Κρίτσι-κρίτσι όταν τον τρώω… και τα τσόφλια δεν πετάω… τα κρατάω, τα κολλάω, σχέδια κάνω στο χαρτί με φαντασία εγώ πολύυυυυ!!! (κατασκευή κολλάζ).

 

Παρασκευή 17/5: Καπετάνιος και πιλότος εγώ θα είμαι πρώτος, θα έχω και αξεσουάρ που θα φτιάξω201007095248-18945 τσακ και μπαμ! Περιπέτεια να ζήσω, το ταξίδι να αρχίσω (κατασκευή – ανακύκλωση).

Τρίτη 21/5:Με καπάκια πλαστικά, χρώμα και άλλα υλικά, αποτύπωμα θα αφήσω. Τι και αν θα λερωθώ εγώ, πολύ θα το ευχαριστηθώ. (κατασκευή).

Τετάρτη 22/5: Μποστανάκι ετοιμάσαμε… τα πουλάκια θα τρομάξουμε με το σκιάχτρο που θα φτιάξουμε, τα ζαρζαβατικά μας να φυλάξουμε! (κατασκευή).

Πέμπτη 23/5: Λουλούδια διαφορετικά, με χρώματα και υλικά, μπουκέτο να στολίσουμετο βάζο να γεμίσουμε! (κατασκευή).

images

Παρασκευή 24/5:Παγκόσμια ημέρα οικογένειας!!! Ζωγραφίζω στο χαρτί τη μαμά και το μπαμπά, αδελφό και αδελφή, στην κορνίζα που θα φτιάξω, όμορφα να τη στολίσω και μετά να συζητήσω. Κοντά μας θα είναι η Μαρία Βουλγαράκη (ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια ζεύγους και οικογένειας) για τις δικές σας ανησυχίες: “δαγκώνω, σκοτάδι, πάνα, πιπίλα, μπιμπερό, απαιτώ, μπούλινγk, ντρέπομαι, ζήλια, δεν σε έχω φίλο/η” και άλλα θέματα που “καίνε”!!!


 Τρίτη 28/5:Τσαφ τσουφ, το τρένο περνά… Θα έχει βαγόνια αλλά με μακαρόνια και άλλα ζυμαρικά!!! (κατασκευή).

Τετάρτη 29/5:Αλευράκι, σουσαμάκι, έτοιμο το κριτσινάκι! Νόστιμο, υγιεινό, τέλειο για κολατσιό! (μαγειρική).

Πέμπτη 30/5:Παιχνίδια πολλά όπως παλιά στην γειτονιά, ελάτε να παίξουμε παιδιά. Κρυφτό, κυνηγητό, κουτσό και αλλά πολλά!

Παρασκευή 31/5: Παιχνίδι εύκολο θα φτιάξω με ένα πιάτο για αρχή… Τι είναι άραγε αυτό που μπορώ να κουβαλώ, να το έχω εγώ μαζί μου, να γελώ και να μετρώ? (κατασκευή).

 

Όλες οι δραστηριότητες ξεκινούν 18:30.

Εισιτήριο εισόδου: 5 ευρώ το παιδάκι!    

 Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση.

 
Pin It