Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη
τηλ.2109957697
http://www.paixe-gelase.gr
info@paixe-gelase.gr

Home Uncategorized ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
formats

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 13/4: Φραουλομέρα!

Στο Παίξε Γέλασε τις λατρεύουμε τις φράουλες….. και επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να τις βρίσκουμε για πολύ καιρό, τώρα που είναι η εποχή τους ας τις αξιοποιήσουμε! Δροσερές, έτοιμες για να δημιουργήσουμε ένα λαχταριστό γλυκό μιας που άνοιξε ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαιράκι μας.

Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι. Ώρα : 18:00 – 21:00 

Παρασκευή 20/4: Ελεύθερο Παιχνίδι

Αυτή την Παρασκευή στο Παίξε Γέλασε ελεύθερο παιχνίδι για παιδιά όλων των ηλικιών και ότι ήθελε προκύψει… Ερεθίσματα πολλά, όρεξη για πολύ παιχνίδι ( πειραματισμός με διάφορα υλικά, μια βαλίτσα, παιχνίδι, ζωγραφική….)
Εισιτήριο εισόδου: 6,00 ευρώ το παιδάκι. Ώρα: 18:00-21:00

Παρασκευή 27/4: Κηπουρική

Μύρισε Άνοιξη! Η διάθεση αλλάζει, η επιθυμία για αλλαγές γίνεται όλο και πιο έντονη και η φαντασία απελευθερώνεται δημιουργικά. Γι’ αυτό η κηπουρική είναι η κατάλληλη λύση, χώμα, πότισμα, κουβαδάκια για να εξερευνήσουμε, να φροντίσουμε και να φυτέψουμε στον κήπο του Παίξε Γέλασε.

Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι. Ώρα: 18:00-21:00

Παρασκευή 4/5: Παιχνίδια με νερό

Και επειδή ο καιρός έχει ανοίξει , το καλοκαιράκι πλησιάζει , ήρθε η ώρα να δροσιστούμε με παιχνίδι με νερό γεμάτο όρεξη! Πολλά δροσερά παιχνίδια… παιχνίδια δράσης με νερό, ζωγραφική με νερό, έτοιμοι για πολλές μπουρμπουλήθρες, σαπουνόφουσκες  και τρέξιμο.

Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι. Ώρα: 18:00-21:00

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά για όλες τις δραστηριότητες!
Σας περιμένουμε!

 

 

 

 

 
Pin It