Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη
τηλ.2109957697
http://www.paixe-gelase.gr
info@paixe-gelase.gr

Πάρτι

dsc_0029Για εμάς κάθε πάρτι είναι μοναδικό και διαφορετικό, χωρίς μίνιμουμ και πακέτα.
Στόχος μας είναι η ψυχαγωγία του παιδιού μέσα από το ομαδικό, ποιοτικό παιχνίδι. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τους γονείς ευχαριστημένους όταν βλέπουν το παιδί τους να παίζει, να συμμετέχει, να δημιουργεί.
Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη λίστα, που συνεχώς ανανεώνετε, ή ζητήσετε απ’ την έμπειρη ομάδα μας να δημιουργήσει το δικό σας πάρτι.
Πάρτυ Παίξε Γέλασε γεμάτα δράση, παιχνίδια, δραστηριότητες, πάρτυ με απίθανα παιχνίδια και θεματικά πάρτι (πυτζάμα πάρτι, ινδιάνικο πάρτι, spa party, chocolate party κ.α.).
Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών ανακαλύπτουμε, δημιουργούμε και προτείνουμε σύγχρονα προγράμματα βασισμένα στις παραδόσεις, τη μουσική, την κίνηση, το χορό, τις κατασκευές και με όπλο την φαντασία, τα αισθήματα, τον αυθορμητισμό, την λεκτική ή κινητική έκφραση των παιδιών.

Ελάτε να σχεδιάσουμε  αυτό που επιθυμείτε όπως εργαστήρια δημιουργίας, face painting, παράσταση Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, χορογράφο, μάγο, εμψύχωση, αθλητικά event.

Το catering πληρεί τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ποιότητα και γεύση ενός σπιτικού φαγητού. Πρώτο και κύριο μέλημα η αγνή κι άριστη ποιότητα των υλικών.
Έχοντας δυνατό και έμπιστο προσωπικό που αποτελείται από άτομα εξειδικευμένα, προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά με σκοπό να ανταποκριθούμε στις δικές σας απαιτήσεις.

Σχεδιάζουμε και προτείνουμε με φροντίδα και υπευθυνότητα πάντα σε πολύ καλές τιμές!!!

Pin It