Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη
τηλ.2109957697
http://www.paixe-gelase.gr
info@paixe-gelase.gr

Home Uncategorized Καινούριες δραστηριότητες
formats

Καινούριες δραστηριότητες

Επιστρέψαμε…και ετοιμάζουμε για εσάς τις καινούριες μας δραστηριότητες!

1. Στο Παίξε Γέλασε φέτος κεντάμε! (Κυριολεκτικά)
Έχοντας πάντοτε ως στόχο να κρατάμε την δημιουργική πλευρά των παιδιών ενεργή, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε κάτι φρέσκο και εναλλακτικό, φέρνοντας στο τώρα μια τέχνη από τα παλιά! Οι πολύχρωμες κλωστές, τα όμορφα σχέδια, τα απαλά υφάσματα, ο ήχος της κλωστής που περνάει μέσα από το ύφασμα.. αλλά πιο πολύ η λαχτάρα να ολοκληρώσεις το υπέροχο έργο σου για να στολίσεις το χώρο σου ή να το δωρίσεις σε κάποιον που αγαπάς, είναι αυτά που θα κάνουν ένα παιδί να ασχοληθεί με την τέχνη του κεντήματος!
Το κέντημα είναι μια τέχνη που καλλιεργεί στα παιδιά την συγκέντρωση, την υπομονή, την ομαδικότητα, την φαντασία, την ηρεμία αλλά και τις οπτικοκινητικές δεξιότητες, ισχυροποιώντας παράλληλα τους δεσμούς με την παράδοση!
* Η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 18:00-20:00, για αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και πάνω, με συντονίστρια την ψυχολόγο Λίνα Λυκομήτρου.
** Βελόνες και κλωστές θα πιάσουμε για πρώτη φορά παρέα με τους γονείς, σε μια συνάντηση γνωριμίας και δοκιμής, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00-20:00.
Ξεκινάμε Δευτέρα 01/10 18:00-20:00!
Το κόστος είναι 30,00 ευρώ το μήνα για κάθε παιδάκι. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά.
 
2. Οι Τρίτες αφιερωμένες σε παιδικά πάρτι με μοναδικές τιμές.
 
3. Το Παίξε Γέλασε σας περιμένει κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 γονείς και παιδιά από 2-6 ετών για πολύ παιχνίδι και δημιουργία.
Κάθε Τετάρτη τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα στο χώρο και να έχουν διάδραση με άλλα παιδιά. Επιπλέον, ετοιμάζουμε πλούσιο εικαστικό υλικό, ώστε κατά βούληση και προσωπική επιλογή τα παιδιά να δημιουργήσουν, να πειραματιστούν, να εκφραστούν καλλιτεχνικά.
Οι συναντήσεις μας είναι αυτοτελείς και ανοιχτές, χωρίς μηνιαία οικονομική δέσμευση. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά για την Τετάρτη που θέλετε να μας επισκεφθείτε. Το κόστος είναι 8,00 ευρώ το κάθε παιδάκι.
Ξεκινάμε την 1η Τετάρτη του Οκτώβρη, δηλαδή 03/10/2018. 
 
4. Κάθε Πέμπτη παιδικά πάρτι σε μοναδικές τιμές.
 
5. Παρασκευές γιορτές, χαρές, γενέθλια και φυσικά τις προγραμματισμένες δραστηρίοτητες μας.
 
6. Σαββατοκύριακα αποκλειστικά για τις δικές σας χαρές-γιορτές-γενέθλια!
 
7. Οι πρωινές ομαδούλες ξεκινούν…Για πληροφορίες, ενημέρωση στη διάθεση σας.
 
Σύντομα αναλυτικά το πρόγραμμα μας…
 
Pin It