Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη
τηλ.2109957697
http://www.paixe-gelase.gr
info@paixe-gelase.gr

Home Γιατί σε εμάς;

Γιατί σε εμάς;

IMG_0244

“Το Παίξε Γέλασε κάθε φορά αλλάζει, όπως αλλάζουν τα παιδιά μεγαλώνοντας. Παρατηρεί και ακούει ανάγκες παιδιών και γονιών με μια συστημική προσέγγιση, είναι παιδοκεντρικό.”

Η ανάγκη των παιδιών για δημιουργία και έκφραση μας οδήγησαν στο Παίξε-Γέλασε, ενός πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά από 10 μηνών έως 9 ετών, σε ένα πολύ ευχάριστο, πρωτότυπο και γεμάτο εκπλήξεις χώρο.

img_0246Aπό Τρίτη έως Παρασκευή απογεύματα, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο μας και να βιώσουν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, γνωριμία με τις τέχνες, με τη μαγειρική και φυσικά ελεύθερο παιχνίδι.

Καθημερινά, υπάρχουν πρωινά τμήματα από Δευτέρα έως Παρασκευή για παιδάκια ηλικιών 3 έως 5 ετών με πολλές πολλές δραστηριότητες, επιτρέποντας στα παιδιά να βιώσουν την ομαδικότητα.Θεατρικό παιχνίδι, μαγειρική, επαφή με την τέχνη και την φύση στον υπέροχο κήπο μας. 

Όλα τα παραπάνω σχεδιάζονται με πολύ προσοχή και μεράκι, dsc_0331απευθυνόμενα στο κάθε παιδί ξεχωριστά, κάνοντας το καλύτερο δυνατό, ώστε οι μικροί μας φίλοι να περάσουν δημιουργικά και γεμάτα έμπνευση τον ελεύθερο χρόνο τους για να μπορούν να εξερευνούν την ομορφιά, τα θαύματα και τα μυστήρια.

Γιατί να έρθει ένα παιδί το Παίξε Γέλασε; Οι δραστηριότητες δεν έχουν ηλικίες και αυτό γιατί το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Μέσα στα δέκα χρόνια ταξιδιού έχουμε δει παιδιά 3 ετών να ολοκληρώνουν μια κατασκευή και παιδιά 6 ετών να θέλουν να παίξουν ελεύθερα. Απλά μπορούν να επιλέξουν τι θέλουν να κάνουν χωρίς πρέπει, γιατί κάθε φορά είναι αλλιώτικη. Οι γονείς συνοδοί έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά, να συνδημιουργήσουν, να μοιραστούν, να παίξουν, να γελάσουν και καμιά φορά να «κλάψουν» μαζί τους. Μπορούν όμως και να απολαύσουν μια ζεστή σοκολάτα, χαλαρώνοντας στο καφέ μας και τα παιδάκια τους να παίζουν.IMG_0242

 

Το Παίξε Γέλασε είναι πιστοποιημένο από τον ΕΛΟΤ και λειτουργεί με όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας. 

 

 

 

Pin It